Better kick some asses!!

Har haft en rätt så bra dag idag, har ju då haft lite jobbigt med matten innan, för att jag typ inte förstår ett dugg plus att läraren är liiite konstig och förklarar som en råtta.... Men idag hade jag riktigt flyt, det var för första gången riktigt kul med matten (kanske för att jag klarade vg och mvg frågorna). Just nu så sitter jag vid köksbordet med min bror mittemot mig, jag har just avslutat min engelskaläxa. Så nu hjälper jag min bror som har prov i matte imorgon. Hans matte är riktigt rolig! Jag fattar allt där och kan liksom vara värsta besserwissern mot honom! haha. Nä, men seriöst så hjälper jag honom, på ett snällt och mycket pedagogiskt sätt, vi har inte bråkat en enda gång än! (wow)

Om fyrtio minuter ska jag och brorsan ge oss av mot busshållplatsen. Mamma och pappas ska på "firmafest" ikväll så vi två får gå på hockeyn ikväll. Vi lär ju antagligen mörda varandra innan andra perioden, men visst det går säkert bra. :P Ikväll klockan sju spelar Frölunda mot Modo. Frölunda ligger just nu sist i tabellen med ynka ett poäng. haha. Så jag hoppas verkligen att deras olycka vänder idag och att dom vinner första matchen för att jag är där och kollar! Massa nya spelare, så jag lär väl inte känna igen någon... ;) Vi har nya platser också, en rad närmare isen. :) Jag måste ju betta också, jag är väldigt optimistisk, jag tippar att Frölunda vinner med 4-3. (man vill ju se många mål, eller hur!) Hoppas att jag får rätt, annars så tror jag väl att det är lite rimligare med 2-1....

Imorgon är det party-party, vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig. Men jag tar det problemet när det kommer.
Pussen
J.



                        Go Frölunda!!

Hurry curry !

Idag var Ferry sjuk, så jag slutade en timma tidigare! jippiii Jah och två av tjejorna åkte in till stan och vandrade omkring där rätt länge! Vi allihop letade efter partykläder tills på fredag. Jag köpte inget, får ta och kolla i de djupaste vråna i min garderob först. Jag hittade dock en urfint, lång och mjuuuk halsduk från Zara. Kommer att bli så mysig när det börjar bli ordentligt kallt om dagarna. :)
Åt sedan en megastor chokladboll och en megastor kaka, som tur var delade jag och Jennifer på båda delarna, men jag kände mig rätt så illamående efteråt, plus att jag hade druckigt sött chai te. Vi satt och glodde på några killar som satt utomhus (vi satt inne vid ett fönster och tittade ut på dom). Dom såg så macho ut, men skenet bedrar!! Den "tuffaste" åt en delicato boll och ett glas mjölk!!! Jag hade sååå ont i magen när vi gick därifrån, hade skrattat så mycket! haha. Det var verkligen kul, och en annan rolig sak var att killarna verkade fatta att vi stirrade på dom, hihi.

Imorgon ska jag upp hyper tidigt, ska vara på sjukhuset kl 8:00 så jag måste åka hemifrån redan kl 7:15. Som turen är så ska mamma köra mig. :)
Nu börjar Poirot och jag ska äta äppelpaj! mums :)

Pussen
J.

Wooppiii ! ! ! !

Jaa wooppiii är det minsta man kan säga. Jag har precis beställt kläder för 1339 svenska riksdaler från ellos.se! Och gud så mycket kläder man får för pengarna! :D Tror jag köpte fjorton grejer, typ basplagg i de rätt tråkiga färgerna svart, grått och vitt. Men det är de färgerna jag behöver och som aldrig går ur modet, dessutom var de hyperbilliga!! En vit och en svart vanlig långärmad åtsittande tröja för 179 kr!! Verkligen toppen!! :D Nu är det bara till att vänta på paketet! hihi. Nu har jag väl så att säga allt jag behöver inför vintern, utan halsduk och vantar då kanske... :P Kanske måste köpa något till insparksfesten på fredag också, men vill helst inte göra det... : /

Ska se om jag kan ta och hitta på något nu.... :)
Pussen
J
.

Non stop marabou

Ligger just nu och myspyser i min säng med Frölundafilten över mig ch smaskar samtidigt på choklad. Sån otrolig frihet med en bärbar dator! :D haha. Idag har jag hunnit med att göra rätt så mycket faktiskt! Gick upp vid halv åtta tiden för att åka och rida. Det gick väl hyfsat bra idag, men på tok mycket sämre än förra veckan, enligt mig då. Therese höll inte riktigt med... Hon hade föresten vridit sitt knä och hoppade omkring på kryckor. Måste ha gjort ont! Påminner mig om när jag vrickade foten i fredags när jag var ute och sprang (skyll dig själv som springer i skogen när det är mörkt!)... Anyway, när jag kom hem var det bara till att dusha och äta frukost, sen gick jag och mor och far ut på promenad, den årliga poängpromenaden som vårt område anordnar. Gick rätt bra för mig, 9 rätt av 12. Fats jag fuskade väl något, föräldrarna sa hjälpte väl till liiite kanske. :P Men det var skönt att gå, har varit så otroligt fint väder idag, och varmt, var till och med tvungen att ta av mig min tröla och sjal! (wow!!!)

Efter det har jag bara varit hemma och pluggat, 72 franska glosor plus 40 meningar tills imorgon, jippiii!! Matten ska vi inte ens tala om, fattar typ ingenting alls.... : / Så jag tog en paus och skrev ett brev till min holländska syster Janou istället. HAr varit så himla dålig på att skriva tillbaka, jag fick ett brev av henne för kankse en och en halv månad sedan... Ajabajja mig... ;)

Ikväll ska jag och mamma beställa kläder från internet!! Ser sååå mycket fram emot det! :D
Pussen
J.





First kladdkaka on this blog

Laborationen med naturarna gick suveränt! Är för längesedan klar med hela rapporten och allt den behövde innehålla. Jag och Nina gjorde en fin framsida också efter att Nazli gått. Jag kan ju berätta vad för slags laboration det var. Vi hade i uppgift att undersöka smarties upplösningsförmåga i vatten. Vi hade lagt upp det som så att en smarties skulle vara i en iskub, en i kokande vatten och en i ångan över kokande vatten. Alltså undersökte vi upplösningsförmågan hos smartiesen i vattens alla former: fast, flytande och ånga. Våra hypoteser stämde, men det var ju inte världens svåraste uppdrag om man säger så. ;) Men det var kul, och det gick snabbt!

Just nu sitter jag i köket ch stör mig på matklockan som tickar något hemskt. Jag satte i kladdkakan i ugnen för ungefär tion minuter sedan. Jag kom just på att jag under dessa dagar jag haft bloggen inte har bakat någon kladdkaka! Och mitt bloggnamn borde ju då tyda på att jag gör det rätt ofta... :P Smeten kändes jättefint idag, tror att jag ska göra den lite extra kladdig idag. Tänkte överraska min lillebror när han kommer hem. Han har typ jätteonte  hela kroppen av träningsvärk. Han har precis börjat gymma, jag tror att det är så att hans kropp inte är van vid så hårt arbete.

Själv sitter jag och blickar ut genom fönstret, gud så tråkigt väder det är ute.... Så grått.... Iallafall lite mer upp piggande med en smarties bild. Överdrivet mycket färgämnen. Men man blir glad av att titta på dem! :)




Pussen
J.


The lab rats are going to do an experiment.

God morgon, god morgon! Trevlig dag jag har framför mig. Gick precis upp och ska inte göra något förrän kl 9.25 då jag och en kompis ska hämta N på busshållplatsen. Vi ska göra en liten laboration hemma hos mig. Så jag är i princip nästan helt ledig idag. Experimentet lär inte ta mer än en timme. :) Men det är bara för att idrotten är inställd idag pågrund av att läraren är sjuk. Jag som hade sett fram emot att göra spinning för första gången. Nu känns idrotten så långt bort, vi har inte haft gympa någon gång än (förutom när vi hade teori, men det räknas likksom inte) eftersom vi har gympa bara var annan vecka och då istället i två timmar. Men iallafall så är läraren sjuk, så vi skulle egentligen börjat kl 12 idag, men då skulle vi bara haft en timmas matte, så vi frågade om vi kunde göra talen hemma och det fick vi. TOPPEN! Så vi ska bara göra naturkunskapen hemma hos mig denna vackra dag. Jag funderar på om jga ska baka en kladdkaka till mina gäster :P men jag tror att det får bli te och rostat bröd istället. :)

Nu ska jag städa un peu....
Pussen
J.

It gets darker and darker each day. NOT up for running in the dark unknown forest..

Idag har det varit sånt otroligt vackert väder och jag älskar det verkligen, jag längtar vekligen efter vintern. Jag vill använda min ullkappa och mössa och halsduk! Idag har jag dock invigt mina nya skor som  jag köpte i tisdags, jag gillar dom otroligt mycket! Min bror kommenterade dem dock: Som ser läskiga ut! Kan ens ett par skor se "läskiga" ut?? Tyckte det var en rätt knäpp kommentar, men det är ju faktiskt inte han som ska ha på sig dom utan jag. Och jag älskar dom verkligen!! hihi. Typ galen i skor, men dom är både snygga och sköna att gå i! Perfekt.

Jag vart så himla arg igår, förtvivlad snarare. Jag hade ju varit hemma hos Petra igår med resten av min samhällsgrupp och vi hade jobbat på vårt arbete. Jag hade med mig min dator över dit och var upkopplad mot deras trådlösa bredband. Sedan när jag kom hem så fungerade inte internet hemma på min uppkoppling! Och därför kunde jag inte ladda upp några inlägg då eller ens kolla min mejl och msn. Sååå störande! Men idag så har det funkat iallafall, så det var väl något med telias åtkomst igår.... Blev rädd där ett tag att det var något fel på min dator. En vecka gammal och redan kraschad. Igen hit om man säger så.... :P

Var ute och sprang ikväll. Jag tror inte att jag någonsing har sprungit så bra. Jag springer ju alltid drygt fem kilometer, Idag sprang jag riktiga fem kilometersbanan. Grejer var den att när jag kom hem var jag inte ens trött, om det inte hade varit så mörkt och läskigt i skogen så hade jag nog sprungit en mil istället! :) Det var inte det att jag höll ett dåligt tempo, tvärtom, kändes som om jag hade för högt tempo med ändå inte blev trött! Otrolig känsla. Och omgivningarna var så vackra. Havet låg kav lungt och så var det några optimistjollar ute och försökte segla utan bris med solnedgången som bakgrund. Jag önskade verkligen att jag hade tagit med mig min kamera! Så vackert var det!

Fick en sååå otroligt gulligt inlägg i min gästbok på facebook idag av Nicole. Hon hade skrivit: Guud vilken fin presentationsbild du har! Du ser ju ut som en modell! :) PUSS
G
issa om jag blev glad eller!?! Synd bara att jag typ nte ser ut så för tillfället, det kortet är taget för typ exakt ett år sedan! ;) haha.

Ska jag ta och sova eller? Trött som en sengångare!
Pussen
J.

Frosty

Känns som en riktig vinterdag idag, så där friskt och fräscht, men kallt. Anledningen till att jag vet detta är för att jag redan har varit ute och sprungit nu på småtimmarna. Kändes hur bra som helst!! Kroppen bara flöt på som om jag aldrig gjort annat än sprungit hela mitt liv. Kan vara för att jag var helt utvilad efter att inte ha rört på mig särskilt mycket sedan i söndags. ;) Jag är alltid rädd för att ta i för mycket i början och inte orka på slutet, men idag så var det som om jag inte kunde kontrollera mig själv, det var liksom skönt att få springa av sig!  Jag sprang mina fem kilometer på tjugofyra minuter, lite stolt över mig själv om jag får säga det. Jovisst ja, ag får ju säga vad jag vill för detta är ju min blogg. haha (Som ingen läser lol.)

Nä nu ska jag ta och få i mig lite frukost, igår så var jag så stressad att jag inte hann äta frukost hemma, så jag tog med mig två mackor och vatten på bussen och hade min egen lilla picknick där. Så kommer det inte bli idag, först och främst för att jag inte ska åka buss och second: Jag har god tid på mig innan jag ska träffa Annette.

Pussen
J.

Trouble often get fixed, or not ? !

Det verkar klarna upp sig med allt jobbigt inför imorgon. Det verkar iallafall så. För nu har Tom hört av sig och visat att han lever. Men det kommer antagligen att bli helt kokko imorgon ändå (kolla in stavningen haha) med missförstånd och folk som missar bussen etc etc.... NU måste iallfall jag ta och göra mig iordning och gå till sängs, är så otroligt trött och inte blir det sovmorgon imorgon heller... :(
Har kollat runt lite på ellos.se och hittat en massa fina basplagg, vill ha, vill ha. De få (egentligen rätt tråkiga) sakerna jag hittade blev över tusen svenska riksdaler... Aj aj, jag som gjorde slut på 500 bara idag, dom som enligt mamma, skulle räcka hela september ut. Hihi. Ja, ni ser ju hur det gick.. :P Nej men om inte jag ska somna nu framför skärmen.

Pussen
J.

Pancake and lemon

Såå rörigt i mitt huvud just nu. Varken Tom eller Jaqueline är inne på msn så jag håller på att konversera med dom via sms. Jobbigt. Vi ska nämligen hem allihopa till Petra imorgonbitti och jobba på vårt grupparbete i samhällskunskap. Det jobbiga är att de måste ta sig till Petra och dom har aldrig varit på den sidan av stan... Så jag hoppas det blir bra. Tom svarar inte heller... Ahhh, jag blir galen, för jag är liksom någon slags växel som skickar vidare vad de andra säger. Nu ska J inte heller åka buss utan hon ska bli skutsad av sin mamma, så jag frågade nyss om inte dom kunde köra Tom med, för dom bor rätt nära tror jag. Hon har inte svarat än, hoppas hon inte blev sur som en citron... Hon kan verka lite bitsk ibland. Petra planerar med te och kakor, det kommer säkert bli jätte mysigt. Måste komma ihåg att vi ska jobba också! haha. Blirl ätt så att man glömmer.... Jag måste också komma ihåg att jag ska springa på morgonen innan jag går över till Petra. Kan nog bli lite stressigt....

Guud klockan är ju bara 21.12 och jag är hur trött som helst. Kan man verklien gå och lägga sig så här tidigt, känns så lamt. haha. Men men jag ska ju upp imorgon, men jag kan ju inte gå och lägga mig innan jag vet säkert att J och Tom vet hur det blir imorgon! Måste det alltid vara jag som ska fixa allt?? Måste ringa Annette också... Bah!

Pussen
J.

Shoes are heaven

Idag har jag haft två timmars engelska lektion utan lärare. Men eftersom man går på Göteborgs enda elitskola så sitter alla trettio pers och studerar flitigt och knäpptyst. För dem som inte går där, måste det ha varit en ganska rolig syn! Alla är så otroligt ambitiösa. Sen så hade jag två timmars matte. Vi håller just nu på med ett grupparbete och dom i min grupp är rätt bra om man säger så. Jag känner mig som en riktig tönt brevid dem, så smarta är dom. Efter skolan så åkte jag och några tjejer in till stan för att jag skulle lämna tillbaka ett par byxor. Sedan så gick vi på café, Le pain francais blev det. Jag åt en brioche de cannelle. Alltså typ en kanelbulle, men på franskt vis så den var typ knaprig istället. Vet inte riktigt om jag gillade det så mycket. Vanlig kanelbulle är ju sååå mycket godare!!
På vägen mot bussen så gick jag och Annette in på Din sko och jag hittade ett par skor som bara var så perfekta för mig, jag har ju letat efter ett par typ mc-kängor, men inte så extrema som vissa kan vara. De jag hittade är ändå rätt normala om man säger så. Fina tycker jag. :P Nu gick det inte att ladda upp den bilden för att den var i fel filformat och jag vet verkligen inte hur man ändrar format, så det blir ingen bild på dom... :(

Pussen
J.


Shape up!

Idag har jag blivit totalt överröst med läxor av min förnäma franskalärare Jonas Wicktor. Han heter Wicktor i efternamn, coolt va? :P Fick ett helt kapitels glosor, 20 meningar gånger två och uttalningsövningar. Puh. Måste börja göra läxorna samma dag som jag får dem, blir mycket lätt att skjuta upp dem annars. Jag skjuter typ alltid upp allt jag ska göra. Som exempel kan jag berätta om min engelska recention om Bob Dylan som ska lämnas in imorgon bitti. Jag fick läxan förra tisdagen och har hela helgen tänkt att jag ska skriva den, Icke sa Nicke, jag gjorde klart den för exakt sju minuter sedan. Måste bli bättre på det där. Men recentionen blev jag nöjd med iallafall, så det är ju positivt!

Jag har haft dramalekton idag. Jag valde endast drama som estetisk verksamhet för att jag suger på bild och musik, och dans ska vi inte ens tala om.... Dessutom så valde jag det för att förbättra mina skills inför publik. Nu visade det jus då sig att ingen annan tänkt på drama som jag utan jag är omringar av en massa teaterapor som äääälskar att stå på scen och visa upp sig. TYP tvärtemot vad jag gillar då. Men jag ska bli bättre och i en omgivning full av utmaningar så måste man ju göra sitt bästa och så småningom så kommer jag säkert att bli mucho bättre!! :)

Enough about school. Första pausen i Poirot nu. Belgaren ni vet, gjord av Agatha Christi.
Nu ska jag måla naglarna, tuggummi rosa tror jag det får bli. :)

Pussen
J.


Sweet monday, back to school . . . . . .

Ja, klockan är inte ens sju än, men egentligen skulle jag ha gåt ut och sprungit  så väckarklockan satt på 05.30 idag. Men, det var på tok för mörkt ute för att jag ens skulle våga gå ut. Bra att ha något att skylle på. haha. Det börjar verkligen blii höstigt nu, kan inte direkt säga att det är vinter när det bara är September. men men. Kallt är det också, eller jag antar att det är kallt, fryser å fort jag kommer upp ur mitt mysiga duntäcke. Skulle bara vilja stanna där och mysa hela dagen. Som min lillebror kan göra, han ä helt ledig idag!!! Sååå orättvist. Jag har ju mina "lediga" onsdagar, men denna onsdagen ska jag antagligen till skolan och jobba med ett matte grupparbete... Kuuul....Nää, nu måste jag ta och göra iordning mig för skolan. Franska första lektionen, monsieur Wicktor börjar alltid tidigare än klockan är, så jag måste ta den tidiga bussen idag. Hoppas den kommer, i fredags kom den inte. :P

Pussen
J.

Damburgers ? !

Mammas fyller år imorgon, men eftersom hon åker till England i business tidigt, tiding imorgon bitti så fick vi ta och fira henne idag istället. Vi gick på restaurang och åt en tre rätters meny som faktiskt var helt okej. :) När vi sedan kom hem så fixade jag cheesecake och vi allihop kollar just nu på Rosa Pantern med Steve Martin. En riktig klassiker i familjen Larsson-Carlsson om jag får säga själv. Har väl sett den typ tusen gånger, men skrattar fortfarande åt alla knäppa skämt! haha. I would like to buy a damburger! So classic!!  Mamma blev föresten jätteglad för presenterna! :D Yes! Kan inte vara kul att behöva åka iväg med jobbet på en sån tråkig affärsresa på sin födelsedag...

Imorgon blir det franska två timmar, drama och naturkunskap. Jippiieee!
Pussen
J.


.

Early morning equal late breakfast

Jag åt precis frukost, gröt och ägg blev det. Är så mätt att jag håller på att spricka! Men det blir alltid sen frukost på söndagarna eftersom att jag rider kl 9.30 på morgonen. Idag blev det extra tidigt för att jag skulle mocka, så vi fick åka hemifrån redan kl 7.30!!! Och jag som är så morgontrött..... Gissa om det var kallt i morse, termometern mätte ynka 3.5 grader, men fint väder vart det ju iallafall! Krispigt på något sätt, som en riktig höst/vinterdag. Ridningen gick verkligen jättebra! Therese sa att mina vägar, hållningen, händerna och formen var exemplarisk!! Fina ord där. :) Coxa var så duktig så.
Måste försöka göra den där engelska recentionen om Bob Dylan nu.....Kuuuul..... ;)

Pussen
J.

The Police Academy . . . . .

Jupp, dags för räkor, tapas och Polisskolan 1.


Pussen
J.

The day of Fans

Är FansDay idag i Scandinavium, Frölunda spelar mot Malmö. Tror inte jag ska gå på det. Orkar liksom inte göra mig iordning. :P Nu började modevisningen för 55 minuter sedan. Så den är nog redan slut.... Synd att Ninis-Kaninis är sjuk. Stackars plutten. Krya på dig! Får väl ta och skriva lite brev ändå, dom börjar väl undra om jag har dött eller nåt! Får se hur många jag orkar skriva, man blir totalt utmattad av att skriva brev. haha

Pussen
J.

Born for success

Inte det blev inte branmuffins inte. Hittade inget recept som hade de ingredienserna vi hade hemma, så det fick bli en kompromiss med kalorisnåla chokladmuffins istället. :) Men egentligen så är inte jag så förtjust i vanlig chokladkaka eller chokladmuffins, låter kanske konstigt, men jag tycker det är tråkigt på något sätt och kan lätt bli alltför mustigt och ibland torrt. Så jag mixade lite med receptet och la i lite andra gottigheter, som t.ex. blodapelsinskal, citronskal, kanel, kardemumma och lite ingerfära samt vaniljsocker. Resultatet blev superb!!!
Kände mig som en riktig hemmafru, bara förklädet som saknades! haha Anledningen till att jag kände mig som en hemmafru var för att jag "lagade" fika till hela familjen: skink- och ostmackor med gurka och te. Jag hade dukat upp jättefint och alla blev jätteöverraskade och glada! :D yay. Sedan fick dom smaka på varsin muffins och resultatet blev en massa mmmmummms och glada miner. Mitt mission var fulländat, det är ju en sak att gilla det man själv bakat, det svåra är att få andra att gilla det med. Smaken är ju som baken. Min lillebror sa till och med: "Man behöver ju inte fråga din hemkunskapslärare hur du fick MVG i hemkunskap iallafall." Då blev jag faktiskt lite rörd. haha.

Mina muffinsar behöver inte vara fikabröd, utan jag bakade egentligen dom för att ha dom som mellanmål när jag kommer hem från skolan. Eftersom jag kommer hem runt 17.00 varje dag så är det ingen idé att äta någon riktig mat då eftersom att vi oftast äter middag runt 19-tiden. Så jag hade tänkt ha muffinsena som ett litet snack där mittemellan mattiderna. Great eller hur!?! Åt just en muffins med keso på, det var faktiskt supersmarrigt! :D

Pussen
J.

Ready . . . or not ?

Den här analysläxan i naturvetenskapen var klurigare än vad jag hade tänkt mig... Det är nämligen så att vi aldrig får uppgiften vi ska göra på ett papper, utan läraren bara nämner vad vi ska gör så får man fråga och göra det bästa utav situationen. Jag tror att jag vet ungerfär hur jag ska göra, har redan skrivit så mycket som man fick skriva, men jag undrar ju självklart om det jag skrivit är det som läraren förväntar sig av mig. Jag valde iallafall att skriva om en artikel som handlar om hur den globala uppvärmningen drabbar Grönland. Och så har jag skrivit vad författarens mål med artikeln var, det kluriga nu är om jag ska skriva en slutsats. För jag har typ vävt in min slutsats i den övriga texten. Jag tror inte att man får göra det nämligen. Får fråga mor när hon kommer hem. Hon och far har nämligen åkt iväg för att köpa blommor och slänga skräp på återvinningsstationen.
Jag känner att jag inte kan göra mer på analysen förän jag kan fråga mamma om den, så jag får väl ta och hitta på något annat för tillfället. Kanske skriva ett brev?! Nää, det orkar jag inte. Har inte heller kommit på hur det funkar att designa sin egen framsida här på bloggen, så jag får väl ha den här bakgrunden i all oändlighet... :P Så ful är den ändå inte, men rätt tråkig.......

Yoghurtglassen, den hemagjorda jag nämde igår var föresten jättegod!
Tror jag ska försöka hitta ett recept på branmuffins nu.

Pussen
J.

Feeling of autumn ?

Här sitter jag alldeles ensam i mitt rum och blickar ut ur fönstret, det är sol och blå himmel, en riktigt fin höstdag. Men vad gör  jag tror ni? Självfallet sitter jag inne med famnen full av läxor. Håller just nu på med en analys av två tidningsartiklar. Än så länge går det väl rätt okej, men får jag bara fråga: Hur dum får man vara när man ger läxa från fredag till måndag??? Det är just vad min naturkunskapslärare har gjort. Läxa över helgen, ingen hit precis.... Det kan jag lova. Plus att jag har en hemsk recention jag ska skriva om en dokumentär om Bob Dylan. Fattar inte lärarna att det är skittråkigt att kolla på dokumentärer och att hälften av klassen inte hänger med på grund av bristfälligt intresse?! Jaja, om jag ska kunna göra något annat idag så får jag väl ta och sätta gång på allvar med den här analysen.... Jag som ville gå på modevisningen på NK idag.... :(

Pussen
J.

Finally . . . .

Ja, då var det dags, jag har funderat på att starta en egen blogg rätt länge, men det har aldrig riktigt blivit av, men nu har jag då äntligen tagit det sista steget och gett mig ut i bloggdjungeln. Anledningen till att det blev av just nu har nog att göra med att jag fick en egen laptop förra helgen, innan så har man behövt slåtts med brorsan om den stationära datorn bara för att få gå in och kolla sin mejl. Men nu är det slut på det, skönt är det enda man kan säga. Idag har jag faktiskt spenderat lite kvalitetstid med min kära bror, vi var inne i stan och handlade presenter till mor som fyller år i helgen. Det slutade med att vi kom hem med åtta temuggar, två skålar, två lösviktsteer och en klänning. Hoppas hon bli glad!!

Igår var jag med i en springtävling som heter Lindholmenstafetten, den är precis som namnet avslöjar, en stafett där man i lag om fyra personer springer totalt 1 mil tillsammans. Det var verkligen jättekul, men det hade nog gått ännu bättre om inte hälften av mitt lag varit sjuka. Men vi kom på sjunde plats av tjugosju lag. Det tycker jag var riktigt bra ändå, med tanke på omständigheterna. Vi kom ju ändå i topp tio, till och med topp sju!! haha. Gissa vem som var funktionär på tävlingen?! Jo, Robert Kronberg, ni vet häcklöparen! Var lite coolt att se han tyckte jag, han är mycket smalare i verkligheten än på tv. På tv ser han ju så biffig ut. Jag antar att det är sant att kameran lägger på tio kilo... haha.

Nu ska jag ta mig ner till köket och kolla om min hemmagjorda grapefrukt yoghurtglass är klar!

Pussen
J.

RSS 2.0